Го создавам своето веб-списание
TALMIL

Го создавам своето веб-списание

Благодарение на апликацијата Madmagz, ќе може да станете вистински Репортер !

Оваа апликација ви овозможува да создадете вашето сопствено списание на едноставен и интуитивен начин, без разлика дали станува збор за личен дневник, дневник, измислена истрага или дури асоцијативен медиум. Единствената граница – во изборот на уредничката линија како и објавените содржини – е вашата имагинаја!

Го создавам своето веб-списание
  

 

 

Влегувам во макетата на списанието

Влезна шифра за апликација Madmagz : MVMUPBLK

 

Ајде да создадеме сопствено онлајн списание

 

 

Го создавам сопственото веб-списание