Kruoj revistën time online
TALMIL

Kruoj revistën time online

Falë aplikacionit Madmagz, do të mund të bëheni Gazetar i vërtetë!

Ky aplikacion ju mundëson vërtetë të krijoni revistën tuaj në mënyrë të thjeshtë dhe intuitive, qoftë ditar personal, ditar udhëtimi, hetim fiktiv ose media shoqërore. I vetmi kufi – në përzgjedhjen e vijës editoriale sikurse edhe në përmbajtjen e publikuar- është imagjinata e juaj.

Po e krijoj uebrevistën time

 

 

Hyni te modeli i revistës

Kodi për aplikacionin Madmagz : MVMUPBLK

Krijoj revistën time web-tutorial i aplikacionit Madmagz

 

 

Tutorial i aplikacionit Madmagz